Jikke Matilde Schepers in de Bijentuin Braamkamp

Alweer meer dan een week geleden was Jikke te gast in de bijentuin voor onze Majaconcerten. Haar stem, die ik spontaan als "ziel-zuiverend' omschreef, hypnotiseerde het publiek en de aanwezige vogels en insecten. Een concert om even tot rust te komen.

Geplaatst door Bijentuin Braamkamp op Dinsdag 28 mei 2019

Salade Mambo IJssel Proeven in de bijentuin

Met een diepteonderzoek begonnen de professoren aan de ritmische salademambo. Het resultaat was ongewoon maar verder een geslaagde proef.

Geplaatst door Bijentuin Braamkamp op Zondag 12 mei 2019

Majaconcert Robert & Linda 14 april

Vandaag werd de lente ingeluid met Robert Baarda en zijn partner Linda. Met hun geweldige stemmen en bijzondere teksten raakten zij de gevoelige snaar bij de bezoekers van de bijentuin. In deze roerige en snel veranderende tijden zoeken wij naar houvast en betekenis. Dit is een mooie vorm om er dichtbij te komen.

Geplaatst door Bijentuin Braamkamp op Zondag 14 april 2019

Henk Ortgijs tijdens Majaconcert in de bijentuin

Klein maar fijne sfeer met Henk Ortgijs, spontaan vanuit het publiek begeleid door David Hogeling. Zoals beloofd was het ook deze zondag weer een "zon-dag". Deze traditie blijven we trouw, maar slaan een week over. Het volgende Majaconcert is op 12 mei met IJssel Proeven 25 mei van Heden Gesloten (wie zou daar in meespelen?). Vertel het aan je buren zodat het een mooi event wordt met aardig wat publiek.

Geplaatst door Bijentuin Braamkamp op Zondag 28 april 2019

Nu in de Bijentuin Braamkamp. Komt dat zien. En horen!

Geplaatst door Bijentuin Braamkamp op Zondag 15 april 2018

Geweldig vanmiddag! Volgende week weer. Zelfde tijd.

Geplaatst door Bijentuin Braamkamp op Zondag 8 april 2018