Geen categorie

Mayaconcert verplaatst

Het concert van aanstaande zondag is verplaatst naar 12 juni. De pinksterzondag beloofd nat te worden wat erg jammer is gezien de mooie Spaanse klanken die het duo Flor de Lis willen laten horen.

Natasja La Valletta en Bart Guichelaar-Villerius vormen een sprankelende muzikale eenheid. Zij maken de soms onnavolgbare flamenco toegankelijker voor hun publiek. De combinatie van het intense en gevoelige stemgeluid van Natasja en het temperamentvolle en tegelijk kwetsbare gitaarspel van Bart maakt dat een kennismaking met Flor-de-Lis een onvergetelijke ervaring zal zijn!

Ook op 19 juni is er nog een majaconcert met het Bashotrio. Jan Guichelaar (vader van Bart Guichelaar-Villerius) zal ons met dit klassieke trio meenemen in de verfijnde klankwerelden van de meer klassieke muziek. Ze hebben zich gespecialiseerd in het vertolken van Haiku’s en eigen composities voor 2 gitaren en klarinet.

Dus nog tweemaal bijzondere klanken in de tuin om heerlijk van te genieten.

Geen categorie

Bard in the Yard

In coronatijd valt veel stil. Zelfs Shakespeare had er last van, maar dan van de pest. We kunnen dat binnenkort zien in de Bijentuin, waar zijn stuk Bard in the Yard wordt opgevoerd.

  • Datum: donderdag 9 september
  • Tijd: 19.00-20.00 uur
  • Plek: Bijentuin in de Braamkamp/Zuidwijken

Tijdens de voorstelling gelden uiteraard de coronaregels.
Wil je een plek reserveren, meld je dan aan op bijentuinbraamkamp@gmail.com.
Een kaartje kost € 12,50. Er is plaats voor 50 mensen. En neem een paraplu mee. Zie ook De Volkskrant en Omroep Gelderland.

Geen categorie

Majaconcert extended version 9 juli

Eindelijk weer: Majaconcert op 9 juli. En dan wel een extended version met optredens tussen 16:30 uur en 21:00 uur. Te mooi om waar te zijn. Schrijf op in je agenda! Bij regen gaat het gewoon door, want we hebben bewezen vorig jaar dat dat vol te houden is. Groot tot klein talent zal bewijzen dat muziek ook de donkerste tijd weet te doorstaan en dat allemaal op onze prachtige locatie op de Braamkamp. Breng je eigen stoel en picknick mee. Deel graag je lekkers met anderen. We maken er samen een feest van.